Збірна України (U-20) готується до ЧС-2019: автограф-сесія та перше заняття в Польщі

2063 22.05 2019   08:59

Збірна України (U-20) продовжує підготовку в Польщі до чемпіонату світу. Тренувальний день для гравців української команди був насичений, інформує прес-служба ФФУ. Усе розпочалося з теорії, після якої команда вирушила на перше заняття до передмістя Бельсько-Бяли - селища Лігота. Цікаво, що перед від’їздом команди біля входу в готель гравців очікували вболівальники, що полювали за автографами.

На тренувальній сесії футболісти награвали різноманітні тактичні схеми, а також стандартні положення. На згадку про перебування нашої команди працівники стадіону зробили пам'ятну фотографію. Ще одне тренування було проведено ввечері, але вже в іншому мальовничому містечку - Явоже. Цього разу на тренуванні, яке пройшло під акомпанемент невеличкого дощу, відпрацьовувалися ігрові ситуації. Після завершення заняття гравців очікували відновлювальні процедури - басейн та джакузі.

Але на цьому другий день перебування команди в Польщі не завершився. Збірна України мала зустріч з арбітрами та представниками ФІФА, на якій обговорювалися питання арбітражу, медицини, допінгу та матчів із фіксованим результатом. Сьогодні, 22 травня, у "синьо-жовтих" заплановані теорія та одне тренування.

Читайте также: FootBoom представляет участника чемпионата мира-2019 (U-20): сборная Украины

Популярные новости