Збірна України (U-20) розпочала підготовку до чемпіонату світу в Польщі

2472 11.05 2019   11:39
Официальный сайт ФФУ

Збірна України (U-20) сьогодні, 11 травня, розпочала підготовку до чемпіонату світу в Польщі, інформує прес-служба ФФУ.

Юнацька збірна України (футболісти не старші 1999 року народження) почне роботу, приурочену до чемпіонату світу, який із 23 травня стартує в Польщі. Щоправда, у повному складі, окрім Андрія Луніна, команда Олександра Петракова збереться 13-го числа. Воротар "Леганеса" прибуде безпосередньо до Польщі, оскільки головний тренер іспанського клубу розраховує на українця в останніх матчах Прімери.

До вильоту на турнір "синьо-жовті" базуватимуться в Пущі-Водиці, а тренуватися у дворазовому режимі команда буде у Ворзелі, що за півгодини їзди від місця дислокації. Під час цієї роботи підопічні Олександра Петракова на стадіоні імені Віктора Баннікова зіграють два товариські матчі: 14 травня - з першоліговим "Колосом" із Ковалівки (початок матчу - о 19:00) та 18 травня - зі збірною ПАР U-20 (19:00).

Нагадаємо, що на груповій стадії ЧМ-2019 (U-20) збірна України зустрінеться з командами США (24-го), Катару (27-го) і Нігерії (30-го).

Склад збірної України (U-20):

Воротарі: Андрій Лунін ("Леганес", Іспанія), Владислав Кучерук ("Динамо" Київ), Дмитро Різник ("Ворскла" Полтава).

Читайте также: Збірна України (U-20) перед ЧС-2019 проведе два товариських матча

Захисники: Валерій Бондар, Віктор Корнієнко, Юхим Конопля (всі — "Шахтар" Донецьк), Денис Попов, Виталий Миколенко (обидва — "Динамо" Київ), Ігор Снурніцин ("Олімпік" Донецьк), Олександр Авраменко ("Карпати" Львів), Олександр Сафронов ("Дніпро-1"), Олег Веремієнко ("Калуш"), Данило Бескоровайний ("Земплін", Словаччина).

Півзахисники: Сергій Булеца, Георгій Цітаішвілі (обидва — "Динамо" Київ), Олексій Кащук, Максим Чех (обидва — "Шахтар" Донецьк), Олексій Хахльов ("Алавес", Іспанія), Кирило Дришлюк ("Олександрія"), Олександр Бєляєв ("Дніпро-1"), Микола Мусолітін ("Чорноморець" Одеса), Вадим Янчак ("Локомотива", Словаччина).

Нападники: Владислав Супряга ("Динамо" Київ), Данило Сікан ("Маріуполь"), Денис Устименко ("Олександрія").

Популярные новости