Сергій Нагорняк: "За чотири дні збору хлопців вдалося привести до спільного знаменника"

1675 06.04 2019   15:10
Официальный сайт ФФУ

Після повернення з Румунії, де юнацька збірна України U-15 (футболісти не старші 2004 року народження) провела два товариські матчі з тамтешніми однолітками (1:0, 2:0), головний тренер синьо-жовтих Сергій Нагорняк у інтерв’ю офіційному сайту ФФУ підбив підсумки збору.

— Сергію Миколайовичу, додому ви зі своїми підопічними повернулися в доброму гуморі?

— У принципі, так. Перш за все мене порадувало те, що хлопці поставилися до роботи з усією відповідальністю. Думаю, тренерському штабу вдалося достукатися до футболістів, пояснюючи, що матчі внутрішньої першості не співставні за своїм напруженням, рівнем гри з поєдинками збірної.

Вважаю, що ми заслужено перемогли в обох матчах зі збірною Румунії. Але скажу, що друга зустріч, в якій ми виграли з більш переконливим рахунком, була складнішою. Побачивши, що в першому поєдинку ми виглядали краще підготовленими технічно, у другій грі господарі почали діяти більш агресивно, жорстко. Витримавши цей тиск, наша команда поступово прибрала ініціативу до своїх рук і в другому таймі забила два м'ячі.

— Для вас головне — не пропустити чи забити на один гол більше, ніж суперник?

— Хочеться дотримуватися балансу. За ті чотири дні, що ми працювали, якоюсь мірою хлопців вдалося привести до спільного знаменника, і вони не підвели.

— Якби у вашому розпорядженні були гравці "Динамо", команда була б сильнішою?

— Безумовно. У "Динамо" є виконавці, які цікавлять мене як тренера збірної.

— Коли заплановано наступний етап підготовки цієї юнацької збірної України?

— За планом ми повинні зібратися 5 травня й вирушити до Вірменії на міжнародний турнір, у якому візьмуть участь чотири збірні. Додому команда повернеться 15-го числа.

Читайте также: Румунія (U-15) - Україна (U-15) 0:2. Точні удари захисників "Шахтаря"

Популярные новости