U-18: юнацька збірна України поступилася в спарингу команді Болгарії

1194 21.03 2019   16:41
Денис Руденко, Footboom

На тренувальному зборі, який проходить у Болгарії, підопічні Олега Кузнецова провели перший із двох запланованих матчів із господарями, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

З різних причин на поточному зборі головний тренер юнацької збірної України U-18 (футболісти не старші 2001 року народження) Олег Кузнецов не зміг розраховувати на цілий ряд футболістів, які підходять для його команди.

Але не це головна причина поразки з великим рахунком від збірної Болгарії. Деякі рішення арбітра матчу, м'яко кажучи, часом викликали подив. І якщо після першого пропущеного м'яча на 67-й хвилині ще можна було врятувати гру, то після вилучення Моргуна (за гру руками за межами штрафного майданчика) на 81-й хвилині на успішний результат зустрічі розраховувати було складно. Більше того, господарі на 86-й і 88-й хвилинах довели рахунок до розгромного.

Товариський матч

Болгарія (U-18) — Україна (U-18) — 3:0 (0:0)

Україна (стартовий склад): Моргун, Мудрик, Каленчук, Якуба, Ярош, Литвиненко, Бодня, Гуров, Завгородній, Волошин, Чирук.

23 березня ці збірні проведуть другий спаринг. Початок зустрічі — о 14.00.

Нагадаємо, що матчі кваліфікаційного турніру Євро-2020 (U-19), до яких готується команда Олега Кузнецова, пройдуть 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

Популярные новости