Збірна України (U-19) прибула до Фінляндії: замість Луніна поїхав Кожухар

1339 08.07 2018   12:16
Официальный сайт ФФУ

Збірна України (U-19) сьогодні, 8 липня, прибула до Фінляндії, де візьме участь у чемпіонаті Європи. Як інформує прес-служба ФФУ, до старту чемпіонату Європи підопічні Олександра Петракова тренуватимуться на місці подій.

Нагадаємо, що із 16-го по 29 липня у Фінляндії проходитиме юнацьке Євро-2018 (U-19). Візьме в ньому участь і збірна України (футболісти не старші 1999 року народження), яка у неділю вранці прилетіла до Фінляндії. Там команда мешкатиме в місті Вааса, в готелі Cumulus Resort Tropiclandia, а перед початком турніру перебереться до готелю Sokos Hotel Royal.

У складі збірної відбулася заміна голкіпера. Замість воротаря "Реалу" Андрія Луніна був викликаний гравець "Чорноморця" Андрій Кожухар. Що стосується плану перебування команди у Фінляндії до старту турніру, то підопічні Олександра Петракова працюватимуть у режимі дворазових тренувань. 12 липня відбудеться "двосторонка", а 17-го числа "синьо-жовті" відкриють для себе Євро поєдинком проти збірної Франції. 20 липня суперником збірної України буде команда Англії, а 23-го — збірна Туреччини. В іншій групі виступатимуть команди Італії, Португалії, Норвегії та Фінляндії. До півфіналу турніру вийдуть по дві кращі збірні своїх квартетів.

Читайте также: Збірна України (U-19): фотосесія та два спарринги з "Колосом"

Популярные новости