Україна U-18 – Данія U-18 2:3. Прикра помилка Мейхера

4834 13.11 2017   08:23
Официальный сайт ФФУ

Україна U-18 – Данія U-18 2:3

Голи: Духан 10, Ісаєнко 68 - Хьог 37, 45, Ольсен 81.

Вилучення: Долгов 86, друге попередження.

Україна: Мейхер, Снурніцин, Приходько, Супряга (Холод, 46), Ващишин (Криськів, 83), Цитаїшвілі (Шевцов, 46), Ісаєнко (Титаєвськй, 83), Малишкін, Долгов, Духан (Кащук, 46), Харжевський (к) (Панчишин, 46).

Юнацька збірна України U-18 неділю, 12 листопада, провела у Бучі другий товариський матч з датськими однолітками, повідомив офіційний сайт ФФУ.

Порівняно з першим матчем, наставники обох збірних дещо змінили стартові склади, але, як і чотири дні тому, поєдинок розпочався з голу "синьо-жовтих", які активно розпочали зустрічі. На 10-й хвилині після подачі зі штрафного, коли, здавалося, гості ліквідували небезпеку, Максим Духан першим опинився на підбиранні та влучно пробив у кут з-за меж штрафного майданчика.

Пропустивши гол, данці підвищили оберти, змусивши "синьо-жовтих" працювати у захисті. На 37-й хвилині данці рахунок зрівняли. Мадсен, витримавши паузу, відмінною передачею знайшов у штрафному Егелунда, удар якого прийняла на себе стійка воріт. На добиванні найвправнішим виявився Хьог. Ця ж пара організувала й другий гол гостей перед самісіньким свистком на перерву. Егелунд пройшов флангом й віддав точну передачу на Хьога, якому ніхто не завадив відправити м’яч у сітку.

Читайте также: Україна U-18 – Данія U-18 2:2. "Синьо-жовті" дуже потужно почали

Другий тайм після низки замін від Сергія Попова українці розпочали дуже потужно. Свого господарі досягли на 68-й хвилині. Ващишин, обігравши опонента, дотягнув м’яч майже від центру поля до лицьової лінії та "зряче" навісив у штрафний майданчик, де Ісаєнко ударом головою змусив вдруге у матчі капітулювати кіпера гостей.

Коли здавалося, що другий поєдинок завершиться з таким же рахунком, як і перша зустріч команд (2:2), прикрої помилки припустився воротар "синьо-жовтих" Ярослав Мейхер - на 81-й хвилині, перериваючи прострільну передачу Ольсена, кіпер господарів відправив м’яч у власні ворота.

Популярные новости