Україна U-18 – Данія U-18 2:2. "Синьо-жовті" дуже потужно почали

3337 09.11 2017   22:41
Официальный сайт ФФУ

Україна U-18 – Данія U-18 2:2

Голи: Супряга 7, Кащук 9 - Туе 39, Єнсен 90+2.

Україна: Бабічин, Муравський, Снурніцин, Титаєвський (Криськів, 46, Шевцов, 83), Супряга, Кащук, Ващишин (Приходько, 46), Цитаїшвілі (Духан, 61, Долгов, 89), Малишкін, Харжевський (к) (Граматик, 61), Куртяк (Долгов, 61).

Вилучення: Граматик 80, друге попередження.

Збірна України нічиєю - 2:2 завершила перший товариський поєдинок з датськими однолітками, який 9 листопада відбувся у Бучі. Цей матч став першим із двох запланованих спаррингів із данцями для підопічних Сергія Попова, повідомив офіційний сайт ФФУ.

"Синьо-жовті" дуже потужно розпочали гру, вже у стартові 10 хвилин зустрічі відправивши гостей у футбольний нокдаун. Двічі "синьо-жовтим" вдавалися швидкі й схожі одна на одну атаки, й двічі голкіпер данців виймав м’яч із сітки власних воріт. Спочатку Владислав Супряга втік від захисників і влучно пробив у кут, а за три хвилини вже Олексій Кащук, розібравшись із кількома захисниками, змусив удруге капітулювати Берната.

Поступово данці зуміли вирівняти гру. Гості відповіли ударами Туе та Хвідта, а під завісу першого тайму зуміли кількість флангових навісів перетворити у якість. Все той же Туе, якого наші захисники "забули" у своєму карному майданчику, ударом головою спрямував м’яч у ворота.

Читайте также: Україна U-18: Сергій Попов викликав 22 футболіста

"Допомогло" гостям і вилучення в українців. Костянтин Граматик на 80-й хвилині побачив перед собою червону картку й залишив поле. Отримавши чисельну більшість, данці підвищили тиск, але "синьо-жовті" справлялися з атаками суперника аж до компенсованого арбітром часу, коли Віктор Єнсен поставив крапку у швидкому контрвипаді данців "три в три". Українці ще мали час на завершальну атаку, й провели її, але, на жаль, змінити цифри на табло "синьо-жовтим" не вдалося.

2:2 – бойова нічия, а вдруге суперники зійдуться на полі вже у неділю, 12 листопада. Матч юнацьких збірних України та Данії знову прийме Буча.

Популярные новости