U-19: Україна стартує з перемоги

2248 04.10 2017   21:04
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Збірна України з перемоги стартувала в кваліфікаційному раунді чемпіонату Європі-2019. У першому матчі підопічні Олександра Петракова з мінімальним рахунком перемогли господарів міні-турніру – команду Албанії. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Початок зустрічі можна занести в актив наших суперників, саме вони створили більше небезпечних моментів біля воріт Кучерука. Особливу небезпеку носили стандарти у виконані балканців. Українці витримали тиск і змогли відкрити рахунок. Єдиний гол у першому таймі, який врешті і вирішив долю матчу, забив Владислав Супряга на 30-ій хвилині, обікравши захисника та реалізувавши вихід сам-на-сам.

На початку другого тайму українці мали чудову можливість подвоїти рахунок, проте Олексій Хахльов на 59-ій хвилині не реалізував пенальті. Після цього українці переважно захищалися, проте переможний рахунок втримали.

В іншому матчі групи Норвегія за рахунком 3:0 перемогла збірну Чорногорії. Наступний матч підопічні Олександра Петракова проведуть 7 вересня проти Норвегії.

Кваліфікаційний раунд до Євро-2018


Албанія – Україна – 0:1
Гол: Супряга, 30
Україна: Кучерук - Авраменко, Бондар, Миколенко - Сухар (Дришлюк, 88), Бєляєв (Мусолітін, 46), Хахльов, Корнієнко - Кащук, Булеца (Ременюк, 76) - Супряга

Популярные новости