Зимові збори збірних України

1713 25.12 2016   22:39
Фото - Виктора Перегняка

Федерація футболу України повідомляє про графік ігор та тренувань збірних України різних вікових груп під час зимової перерви.

Збірна команди U-16 під керівництвом Олега Кузнецова відвідає турнір «Айгент Кап», який проводить Федерація футболу Туреччини під егідою УЄФА. Турнір відбудеться у передмісті Ізміра містечку Кушадасі, дати проведення кубку 15-24 січня 2017 року. Команда U-16 в офіційних іграх стартуватиме на початку жовтня у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи в Болгарії.

Збірна команда U-17 під керівництвом Сергія Попова на запрошення Федерації футболу Білорусі візьме участь в офіційному турнірі «Девелопмент Кап», який відбудеться в Мінську з 15 по 24 січня 2017 року. Цей турнір є етапом підготовки до еліт-раунду ЧЄ в Австрії, ігри якого заплановані на березень нового року.

Збірна команда U-18 під керівництвом Олександра Петракова у зимовий період не збиратиметься. Підготовку до кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи, який відбудеться у жовтні в Албанії, розпочнуть з березня.

Збірна команда U-19 під керівництвом Володимира Циткіна наприкінці лютого 2017 року проведе дві товариські гри в Ізраїлі зі збірною цієї країни. У березні команда стартуватиме в еліт-раунді відбірного циклу до чемпіонату Європи, який відбудеться у Нідерландах.

Збірна команда U-21 під керівництвом Олександра Головка очікує 23 січня, коли у швейцарському Ньоні відбудеться жеребкування УЄФА для учасників відбірного циклу чемпіонату Європи 2017-19 років.

Источник: ФФУ
Популярные новости