Ігор Йовічевіч: "Величезне бажання перемогти призвело до поразки"

1129 27.11 2013   22:22
Фото - fckarpaty.com.ua

Після поразки в Запоріжжі від місцевого «Металурга», старший тренер «левів» Ігор Йовічевіч поділився своїми думками з журналістом Інформаційного центру.

- Дуже важко мені коментувати такі матчі, а ще більше прикро так програвати. Упродовж всього матчу ми абсолютно нічим не поступалися супернику. Перший тайм був рівним і треба визнати, що гра не надто давалася ані нам, ані супернику. Зокрема, нам не вдалося створити за 45 хвилин нічого особливого попереду, але й суперник також не мав моментів. Однак ми пропустили гол зі стандарту, загубивши центрального захисника господарів, який підключився до атаки. Другий тайм ми розпочали значно краще. З перших хвилин команда додала в атаці. У нас почали виникати моменти, і, зрештою, цілком логічно, що ми відігралися. Забитий м’яч додав нам впевненості і ми ще більш активно почали атакувати. І ось тут дався взнаки юний вік наших гравців. Надмірні емоції та бажання виграти останній матч року призвели до того, що «Металург», який весь другий тайм думав про оборону, провів дві спонтанні контратаки. У кожній з них наші захисники припустилися позиційних помилок. У результаті, в першому випадку, справа дійшла до 11-метрового, але тут команду врятував наш воротар, дуже впевнено відбивши удар з «точки». На жаль, другий епізод закінчився голом в наші ворота. Що найприкріше, сталося це на 90 хвилині. І в нас вже не було часу аби вдруге відігратися.

Також слід сказати що ми приїхали на цей матч зі значними кадровими втратами. Зрозуміло, що це позначилося на нашій грі. Хочу подякувати нашим хлопцям, які залишили на полі всі свої сили і зробили все, щоб досягти позитивного результату. Але ще раз наголошую, що величезне бажання виграти в результаті призвело до поразки. Яка виявилася зовсім нелогічною, судячи з того, як розвивалася гра, – підсумував Ігор Йовічевіч.

Популярные новости