Андрій Тлумак: "Гравців "Арсенала" наша перевага виводила з себе"

1025 23.05 2013   13:17
По закінченні матчу 13-го туру фінального етапу прем’єрної першості України серед юніорських команд клубів Прем’єр-ліги, сформованих з гравців не старше 1993 року народження, у якому львівські «Карпати» U-19 у гостях обіграли київський «Арсенал» U-19 з рахунком 2:1, тренер «зелено-білих» Андрій Тлумак поділилися враженями від гри.


- Враженя від гри якнайкращі, адже ми не тільки здобули перемогу, а й показали при цьому дуже якісний футбол. Команда повністю виконала установку на гру, продемонструвавши карпатівську гру – агресивну, на високих швидкостях, з використанням флангових проходів та подальшим переводом м’яча у карний майданчик суперника. Хлопці дуже добре в обороні застосовували командний пресинг, що дозволило в зародиші зривати майже всі атаки «Арсенала». А відібравши м’яч, команда дуже швидко проводила масовані контратаки. Було у нас і багато хороших комбінацій, які завершувалися ударами по воротах.

Суперник майже не мав сьогодні шансів, бо ми дуже добре зіграли в обороні. До того ж надійно стояв у воротах Підківка. Показовим є той факт, що єдиний гол господарі забили зі стандарту, бо з гри у них взагалі не було моментів. Ми їх добряче сьогодні «повозили». Гравців «Арсенала» наша перевага частенько виводила з себе і вони відверто починали хамити – відкрито діяли дуже грубо. Але наші хлопці в цих моментах повелися, як справжні професіонали – не піддавалися на провокації, а доводили свою перевагу виключно футбольними засобами.

Тепер нам необхідно якомога швидше відновитися і належним чином підготуватися до недільного матчу з «Ворсклою». «Шахтар» сьогодні програв, тож шанси у нас на третє місце залишилися. Щоправда, й надалі не все залежить від нас. Та головне, виграти свою гру, а як там вже буде, побачимо.

Популярные новости