Першість U-19: "Кривбас" - "Говерла" 3:1

1427 22.05 2013   19:23
Фото - news.ivest.kz
3:1 – с таким рахунком криворізький «Кривбас» в першості команд U-19 переграв однолітків ужгородської «Говерли».
«Кривбас»: Макаров, Мороз, Сулімовський-к, Калугін (Сорока, 85), Ширшов (Шмат, 88), Цехмістер (Шаповаленко, 87), Сокол (В.Кочмола, 79), Образцов (Волков, 90), Янюк, Ткачов, Монатко (Лівінський, 83).
«Говерла»: Ізай, Гнепа, Смокоровський-к, Казан, Ботвинник (Сіка, 67), Добровольський, Тома, Ковчар (Павліш, 81), Варваринець (Добош, 64), Гей (Староста, 54), Котьо (Лева, 60).
В своєму останньому «домашньому» поєдинку цього сезону «Кривбас» нарешті порадував своїх прихильників перемогою. Адже востаннє молоді кривбасівці перемагали аж в середині листопада минулого року.
Не можна сказати. що ця перемога далась команді В’ячеслав Бакланова легко. В першому таймі в окремих епізодах ужгородці виглядали краще та зіграніше. В деяких моментах лише майстерність Дениса Макарова рятувала «Кривбас» від неприємностей. Але й він на 38-й хвилині був безсилим, коли Роман Ботвинник вийшов сам на сам з воротарем та з другої спроби переграв голкіпера «Кривбасу». Але до цього часу рахунок вже був 1:0 на користь господарів поля. На початку гри після подачі кутового Володимир Цехмістер ударом з гострого кута «розпечатав» ворота «Говерли».
Після перерви кривбасівці заграли дещо швидше й за володіли ініціативою. До того ж ужгородці «посприяли» цьому – на початку другого тайму через друге попередження поле залишив Гнепа. «Кривбас» посилив тиск на ворота суперника, й в середині другої половини гри домоглись свого. Андрій Монатко вивів Цехмістера сам на сам з воротарем, той обіграв голкіпера й забив свій 11-й м’яч в сезоні – 2:1.
В через 10 хвилин кривбасівці збільшили рахунок. Сулімовський видав точний пас у штрафний майданчик «Говерли», й Андрій Монатко ударом головою втретє змусив суперника розпочати з центру поля.
До кінця гри обидві команди мали змогу змінити рахунок на табло. Найреальнішу нагоду втратили гості. На останніх хвилинах після флангової подачі Іван Павліш з близької відстані не влучив у ворота.
Популярные новости