Ігор Йовічевіч: "Всі питання мали закрити ще в першому таймі"

1140 21.11 2013   11:55
Фото - fckarpaty.com.ua

По завершенні матчу юніорської першості України «Карпати» U-19 – «Металіст» U-19 своїми враженнями від гри з Інформаційним центром львівського клубу поділився старший тренер «зелено-білих» Ігор Йовічевіч.

– Я дуже розчарований грою. Ми програли поєдинок, в якому всі питання мали закрити ще в першому таймі. Забий Юра Яструб і Діма Полюганич свої моменти і все – перемога була б за нами. А так вийшло, що спочатку пропустили зі стандарту, а під кінець гри «привезли» другий м’яч самі собі.

Нам було дуже складно продемонструвати той футбол, в який ми вчимося грати на тренуваннях. Адже поле було настільки вологим, що контролювати на ньому м’яч практично не можливо, а гравцям доводилося витрачати чимало зусиль, щоб втриматися на ньому на ногах. В окремих епізодах видавалося, що хлопці скользять по газону, немов по льодовій ковзанці.

Звичайно, поле однакове для обох команд. Але справа в тому, що «Металіст» грає постійно верхом, нав’язуючи весь час гру на другому поверсі. Навіть зі штрафних ударів з центру поля вони одразу завантажують м’яч в штрафний майданчик, з надією, що їхні, більш кремезні гравці зможуть там зачепитися за м’яч і щось придумають. Відверто кажучи, мене така манера гри у виконанні «Металіста» дуже сильно здивувала. Адже перша команда харків’ян грає в зовсім інший футбол – технічний, з постійним контролем м’яча і намаганням грати низом. Та зрештою, як їм грати, це справа «Металіста», але я впевнений, що з команди, яка нам сьогодні протидіяла, майбутнє є лише у одного гравця. Маю на увазі Голубку, та й то в основному через те, що він дуже добре виконує стандарти.

Повертаючись до своєї команди, відзначу, що хлопці всі 90 хвилин намагалися виконати на полі те, про що ми з ними домовлялися на установці. На жаль, не все склалося так, як ми того хотіли. Якби ми першими забили, а шанси для цього у нас були, то й результат був би зовсім інший. Але нічого – ми зробимо правильні висновки і будемо йти далі.

Популярные новости