Радослав Боянов: "Результат не відповідає тому, що відбувалося на полі"

1390 21.03 2013   00:28
По завершенні матчу 4-го туру фінальної частини першості України серед юніорів «Карпати» U-19 – «Іллічівець» U-19 страший тренер «зелено-білих» Радослав Боянов поділився своїми враженями від гри з Інформаційним центром клубу.

- Інтересний та видовищний вийшов матч. Упродовж обох таймів було багато гольових моментів, так що, я вважаю, глядачам було на що подивитися. Коли аналізувати гру загалом, то на мою думку, ми дивилися краще, ніж наш суперник. Що ж до результату, то він не відповідає тому, що відбувалося на полі. А гол у наші ворота, хоча й був забитий насправді хорошим ударом, стався всупереч логіці розвитку гри. До нього призвела індивідуальна помилка нашого гравця при виконанні стандарту командою гостей.

У діях нашої команди мені сподобалося, що хлопці грали з великим бажанням, в їхній грі було достатньо агресії. Не можу я дорікнути своїм підопічним і за той рівень футболу, який вони продемонстрували. Як в першому, так і в другому таймі ми грали саме так, як домовлялися на установці – тримали м’яч внизу, багато комбінували, старалися атакувати по всій ширині поля з використанням обох флангів. Досить багато було й ударів по воротах з дальньої відстані. Все це разом дозволило нам створити достатньо небезпечних моментів і ми могли забити не один гол. Але так вийшло, що не забили жодного. Логічно напрошується питання – чому так сталося, що завадило реалізувати гольові моменти, яких не бракувало. Напевне, забракло майстерності, в якійсь мірі не вистачило холоднокровності в завершальній фазі атаки. Але все ж найбільше нам бракувало елементарного везіння. А точніше буде сказати, що його у нас в цій грі взагалі не було. Однак, коли давати оцінку гри, то в цілому я своєю командою залишився задоволений. Переконаний, коли ми так само агресивно будемо грати і в наступних іграх, то результат обов’язково буде позитивний, – сказав Радослав Боянов.

Популярные новости