Першість U-19. "Волинь" - "Говерла" 0:1

1253 20.03 2013   20:48
Фото - fcvolyn.net

4-й тур. 20.03.2013. Луцьк. Стадіон «Підшипник». 100 глядачів.

«Волинь» U-19 - «Говерла» U-19 0:1

Гол: Гей 43.

«Волинь»: Ярмощук (О. Воробей 46), Адамський (Ярмолюк 64), Малецький, Заторський (Гаврилюк 67), Хижий, Коблюк, Стрижеус (Слива 90), Максимук (Фурман 60), Хоменко, Р. Воробей, Магдиш (Шаула 46; Тимофєєв 75).

«Говерла»: Бендер, Казан, Ількович, Ряшко, Смокоровський, Пушкаш, Гей, Тома (Павліш 35), Шведюк, Варваринець (Добош 76), Добровольський (Батрин 70).

Попередження: Адамський 59, Ярмолюк 72 - Пушкаш 51, Бендер 84.

Весна не поспішає на до Луцька, тому умови підготовки до першого матчу юніорів «Волині» із «Говерлою» вражали передусім героїзмом працівників ФК «Волинь». У стислі терміни слід було прибрати сніг і підготувати поле до матчу. Із завданням служби справилися, хоча, звісно, стан газону на «Підшипнику» ідеальним не назвеш.

До нього команди й звикали недовго, особливо господарі. Відтак, вперше «Говерла» по-справжньому загрожувала воротам Ярмощука в середині першого тайму – пройшла небезпечна подача зі штрафного. А до того підопічні Олега Федюкова створили принаймні дві хороші можливості відзначитися. Удар Коблюка з 20 метрів взяв воротар. Тарас також двічі виконував небезпечні штрафні у 22-24 метрах від воріт. Одного разу удар Коблюка ще раз парирував кіпер, іншого – подачу в падінні ударом головою замикав Хоменко (трохи неточно).

Гра не давала приводів сумувати глядачам, хоча кількість невимушених помилок була великою, а рефері раз по раз мусив тягнутися за свистком. «Волинь» натиснула і створила ще кілька моментів: Хоменко взяв гру на себе і вистрелив з 25 метрів у руки кіперу, Максимук промчав правим флангом, віддав в центр на Коблюка, але Тарас на швидкості не влучив по м`ячу… Після кутового добре приклався Воробей з 18 метрів, але у кіпера… Наприкінці тайму двічі шанс забити отримував Дмитро Максимук. Спочатку він завершував ударом в дотик швидку контратаку, але воротар «Говерли» у красивому стрибку дав раду його пострілу з 15 метрів. За мить хавбека ще раз вивели майже віч-на-віч, але Дмитро затягнув із ударом.

У відповідь ужгородці провели єдину осмислену атаку і відкрили рахунок у матчі. Гей пройшов пів поля з м’ячем, обіграючи по ходу «волинян», вийшов сам на сам із Ярмощуком і котнув м’яча під ним - 0:1.

Початок другого тайму істотних змін у гру не вніс – лучани повністю домінували, заробляли стандартні положення. Коблюк пробивав з 20 метрів – вище, після штрафного у виконанні Заторського паніка спалахнула в штрафній «Говерли», яка виявилася безрезультатною для лучан.

Втім, потрохи ужгородці опанували ситуацію і почали загрожувати воротам Ярмощука. Натомість «Волинь» почала спішити в атаці й ні до чого доброго поспіх не призвів - паси на загострення не проходили, свіжі гравці, яких випустив Олег Федюков, гру не загострили, а ужгородці відійшли чи не всією командою до своїх воріт. А оборонятися на грузькому полі таки легше, ніж атакувати. Хоч у старанності «Волині» не відмовиш, але свої шанси Шаула і Коблюк не використали. Отож, перший весняний млинець для «Волинь» U-19 видався глевким…

Популярные новости