Першість U-19. "Карпати" – "Іллічівець" 0:1

1051 20.03 2013   15:47
Фото - ru.gdefon.com

4-й тур. 20.03.2013, 13:00. Академія футболу ФК «Карпати», Львів.

«Карпати» U-19 - «Іллічівець» U-19 0:1

Гол: Ушаков 50.

«Карпати» U-19: Підківка, Бухта, Маркович, Білоус, Дударенко, Верещак, Савошко, Яструб (Ковталюк, 87), Поручинський (Гришак, 57), Павлов, Дронський.

Старший тренер – Радослав Боянов.

«Іллічівець» U-19: Будюк, Калінін, Махарадзе, Суходуб (Борісов, 71), Будченко, Приходько (Курдас, 61), Лучик, Янаков (Котов, 90+1), Матвійченко (Губанов, 46), Ушаков, Коровіков (Лобжанідзе, 70).

Старший тренер – Андрій Пилипенко.

Попередження: Білоус, 21 – Лучик, 25.

Вперше юніори «Карпат» в рамках чемпіонату України приймали суперників на полі зі штучним покриттям Академії футболу «зелено-білих». До Львова завітав лідер першої групи, який ще не зазнав жодної поразки. І слід віддати належне працівникам клубного підрозділу «Мегазон», які зробили ідеальні на цей зимовий час умови для учасників матчу.

Команди жваво розпочали поєдинок і швидко переходили від захисту до атакуючих дій. У дебюті гри Павлов на правому фланзі атаки дальнім ударом перевірив пильність воротаря Будюка. Реальну ж нагоду відкрити рахунок на 20-й хвилині втратив Дронський, який не часто у цьому сезоні з’являвся на полі в основному складі. Андрій після передачі Павлова пробивав сходу, але воротар гостей ногами зумів ліквідувати загрозу. Виділимо і дальній удар Яструба, проте м’яч пролетів вище воріт.

Підопічні Анатолія Пилипенка теж гостро атакували і виконали декілька небезпечних штрафних ударів, але Підківка надійно діяв на виходах. Небезпечно пробивали здалеку Матвійченко та Лучик, коли м’яч пролітав впритул з рамкою воріт. Під кінець тайму міг відзначитись і захисник «Карпат» Маркович, але воротар знову рятує «Іллічівець», перевівши м’яч на кутовий.

Ледь розпочався другий тайм, як гості зуміли вийти вперед, після того, як нападник Ушаков влучно пробив з далекої відстані. «Зелено-білі» могли швидко встановити рівновагу, але Будюк встиг відреагувати на удар Поручинського.

Гра і далі проходила у рівній боротьбі і небезпечні моменти виникали біля обох воріт. Підківка ліквідовує загрозу, не дозволивши Ушакову оформити дубль, а удар Савошка прийшовся в руки воротареві. Підключався до атак і центральний високорослий захисник «Іллічівця» Махарадзе, який небезпечно пробив головою над поперечиною воріт «Карпат».

Заключні хвилини цікавого поєдинку пройшли в атаках «Карпат». З вигідної позиції небезпечно пробивав Яструб, але м’яч прошмигнув поруч з дальньою штангою. У підсумку підопічні Радослава Боянова перервали домашню забивну серію, яка розпочалась ще в серпні минулого року і тривала 7 ігор, впродовж яких львівська команда провела 14 голів.

Популярные новости