Олексій Бєлік: "Конфлікт з Іщенком був, але удар або побиття – це вигадки Мохника"

417 13.05 2024   12:45
"Шахтар"

Легенда Шахтаря Олексій Бєлік розповів свою версію конфлікту з Іщенком під час матчу юнацької першості УПЛ Шахтар – Динамо (1:2).

– Як прокоментуєте цей матч із футбольної складової? 

– Ми повністю переграли суперника, хоча у нас були кадрові проблеми, бо не грали два центральних захисники, а також правий захисник Дрозд. Вийшли грати навіть футболісти 2008 року народження – Костюк та Шекелета. І ми трохи перебудувалися тактично, володіли ініціативою та фактично нічого не давали супернику, залишили Динамо без м’яча. 

Положення команд у турнірній таблиці нам дозволяло відійти назад і зіграти на контратаках, але це не наш метод, ми завжди будемо намагатися контролювати гру з м’ячем. Ми більшу частину матчу були на м’ячі, намагалися розвивати наші атаки, створили декілька моментів, не реалізували їх. Але, як часто буває у футболі, суперник один раз перейшов половину поля і ми пропустили перший м’яч, хоча і не без нашої помилки. Теж самий сценарій був і у другому таймі, ми змусили суперника сидіти в обороні та помилятися, вони багато фолили та заробили вилучення. Також їх постійно турбували судоми, ледь не у кожного гравця Динамо. 

Після другого пропущеного м’яча з контратаки нам було важко, але ми продовжували грати у своєму стилі. Не хочу бути банальним, але гра забувається, а результат на табло. Я всім задоволений, окрім результату. Показана нами гра дає багато сподівань, що хлопці будуть розвиватися та становитися у майбутньому сильними гравцями уже на дорослому рівні. 

– Через що, на вашу думку, після матчу стався конфлікт? 

– Конфлікт стався через емоції, у футболі вони є завжди. Ми повинні їх контролювати, але вийшло як вийшло. 

– Сергій Мохник повідомив, що ви вдарили Олександра Іщенка. Наскільки це відповідає дійсності? 

– Дивіться, конфлікт дійсно був, але удар або побиття – це вигадки Мохника. Якщо говорити коректно, то він просто перебільшує. Такі конфлікти у футболі бувають постійно після кожної гри, коли грають принципові суперники. Але ніякого удару або бійки не було. Сергій Мохник – така людина, яка любить перебільшувати. 

Читай також: Олексій Бєлік: "У мене є відео, як один із представників "Динамо" б'є 15-річного хлопця"

– Контактували з Олександром Іщенком після цього? 

– Ми не контактували, бо, вважаю, що мені нема чого з ним контактувати. Заради чого? Усі суперечки там і завершились. Не знаю, чи зам’ятий конфлікт повністю, бо Динамо намагається щось підіймати. Якщо я побив Іщенка, то, будь ласка, хай знімає побої, надають відео бійки. Повторюсь, це був простий словесний конфлікт, а все інше вже питайте у Мохника.

Популярные новости