Андрій Павелко: "Усупереч численним перешкодам і зневірі скептиків футбол в Україні відроджується"

594 23.08 2022   08:42
Денис Руденко, Footboom

22 серпня в українському футболі офіційно стартував сезон-2022/2023. У Щасливому, Гребінках та Києві відбулися матчі чемпіонату країни серед команд U-19 ("Шахтар" — "Металіст 1925" — 5:0, "Колос" — "Кривбас" — 0:0, "Чорноморець" — "Верес" — 3:1). Цю подію прокоментував президент УАФ Андрій Павелко.

- Сьогодні успішно відбулися одразу три поєдинки команд U-19 УПЛ. Це означає, що особливий футбольний сезон в умовах повномасштабної війни стартував! Усупереч численним перешкодам і зневірі скептиків футбол в Україні відроджується!

Й одразу є перший досвід зупинки матчу після надходження сигналу про повітряну тривогу. Це сталося наприкінці гри "Чорноморець" — "Верес", яка проходила на стадіоні Олімпійського професійного коледжу ім. І. Піддубного. Відповідно до протоколу безпеки всі учасники й організатори поєдинку перейшли в укриття. А після того, як військові орієнтовно за 20 хвилин повідомили про відбій тривоги, команди завершили матч.

Вітаю футбольну спільноту України з успішним стартом сезону-2022/2023! Футбол на підтримку ЗСУ й усієї України! - написав Павелко у Фейсбук.

Популярні новини