Андрій Тлумак: "Сталося те, чого я найбільше боявся"

1996 12.09 2013   12:14

Тренер «Карпат» U-19 Андрій Тлумак поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від програного у гостях матчу київському «Динамо» в рамках восьмого туру попереднього етапу першості України серед юніорських команд клубів Прем’єр-ліги.

- Сталося те, чого я найбільше боявся. Упродовж тижня ми готувалися до цього матчу, налаштовувалися на нього, я з хлопцями дуже багато розмовляв. Але за останній тиждень окрім сьогоднішнього поєдинку вони провели ще два матчі, в яких віддали дуже багато емоцій. Це була спочатку гра попереднього туру, коли ми обіграли «Арсенал» з рахунком 5:0. Цей поєдинок був дуже емоційним і незважаючи на великий рахунок, відібрав чимало сил. А минулої суботи одразу половину гравців нашої команди взяли до основного складу на товариську гру. Звичайно ж, та гра у молодих хлопців також відібрала багато моральних сил, які вони не встигли відновити. Я думаю, це все дуже суттєво вплинуло на нашу гру. Говорю саме про гру, а не про результат. Адже результат – то таке... Ми програли не кому-будь, а київському «Динамо» – команда в них насправді дуже хороша. А ми їм програли лише 0:1, причому на виїзді.

Та й гол ми пропустили після єдиної, хоча й доволі грубої помилки наших захисників. Могли ми й зрівняти – мав хороший момент зокрема Яструб, ще кілька було нагод. Але в нас сьогодні бракувало того настрою, який був, наприклад, в матчі з «Арсеналом». Також я був на грі, коли вони грали за першу команду. Там також було видно, що очі у них горіли, вони хотіли, бігли вперед. А тут десь трішки пасивніше зіграли, хоча я не можу сказати, що вони не хотіли виграти. Та й загалом я не можу нарікати, що в нас погана команда. Навпаки, в нас дуже хороші гравці, які багато що вже можуть у грі і вміють грати у хороший футбол. А наше завдання – поставити їм стабільність хорошої гри. Саме над цим ми й працюємо і я думаю, що вже найближчим часом ми будемо близькі до цього. Ми повинні в першу чергу готувати поповнення для першої команди. А в дорослому футболі перш за все необхідно показувати стабільну гру. Без цього ніякий гравець у команді Прем’єр-ліги грати не зможе, – сказав Андрій Богданович.

Популярные новости