Андрій Тлумак: "Головне, ніхто не випадає з гри"

1007 11.04 2013   23:26

По закінченні матчу 7-го туру фінального етапу прем’єрної першості України серед юніорських команд клубів Прем’єр-ліги, сформованих з гравців не старше 1993 року народження, у якому львівські «Карпати» U-19 у гостях обіграли полтавську «Ворсклу» U-19 з рахунком 2:0, тренер «левів» Андрій Тлумак поділилися своїми враженями від гри з Інформаційним центром клубу.

«Ми вперше в цьому році грали офіційну гру на натуральному газоні. Зазначу, що поле на стадіоні «Лтава» в хорошому стані, а це було дуже важливо для нашої команди, бо ми сповідуємо гру, яка побудована на контролі м’яча і намагаємося його тримати внизу. Хоча ми грали проти аутсайдера, гра видалася не простою. Було помітно, що «Ворскла» налаштована по-бойовому і хоче перемогти. Та й склад полтавчани підсилили гравцями з молодіжної команди. Так що взяти три очки нам було нелегко.

У першому таймі на полі була рівна гра, але цьому сприяла в певною мірою й симпатія арбітрів до команди господарів. Ми більшу частину ігрового часу контролювали м’яч, нам дуже добре давався розіграш багатоходових комбінацій, коли ми виводили когось з гравців один на один з воротарем. Але нам постійно боковий арбітр фіксував положення «поза грою», хоча воно мало місце далеко не завжди. Тому до перерви моментів було мало. Що ж до пенальті, яке суддя призначив у наші ворота, то навіть не хочу коментувати цей епізод, бо точки там й близько не було. Але Роман Підківка зіграв дуже здорово – вгадав напрям удару і відбив м’яча.

А тільки но почався другий тайм, ми забили. Дзядикевича пасом з середини поля класно вивели сам на сам і він дотепно обіграв воротаря. Як він це зробив, треба було бачити, бо словами передати таке неможливо. Після цього на полі було багато боротьби, але моментів і ми, і вони створили небагато. Господарі намагалися прориватися з флангів і вішали в штрафну зону, але там Підківка показав себе справжнім господарем і всі м’ячі були його.

А в кінці нам знову вдалося вивести нашого центрального нападаючого один на один. І Дронський, так само, як і Дзядикевич, виконав все дуже класно: легенько підсік м’яча над воротарем, оббіг його і добив у пусті ворота. Так що, як бачите, обидва наші центрфорварди зробили те, що ми від них чекали – забили по голу. Та й загалом грою команди я задоволений, установку виконали повністю. Звичайно, є певні недоліки, але головне, всі хлопці намагаються виконати те, що від них вимагається і ніхто не випадає з гри», – розповів Андрій Богданович.

Популярные новости