Ігор Йовічевіч: "В команді є чимало талановитих хлопців"

1465 02.10 2013   22:50
Фото - fckarpaty.com.ua

Тренер «Карпат» U-19 Ігор Йовічевіч поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від домашнього матчу з ужгородською «Говерлою» в рамках 11-го туру попереднього етапу першості України серед юніорських команд клубів Прем’єр-ліги, який у підсумку закінчився мінімальною перемогою «зелено-білих» з рахунком 1:0.

– Ми знали, що гра для нас буде дуже складною. Зрештою, як і для суперника. Воно й зрозуміло – обидві команди ведуть відчайдушну боротьбу за місце в першій четвірці групи, яке дозволить у вирішальній стадії першості зіграти в турнірі, де будуть розігруватися місця з першого по восьме.

Також слід сказати, що в складі «Говерли» майже весь склад – це гравці 1995 року народження. Натомість у нас левова частка гравців це хлопці 1996 року народження. А в цьому віці один рік різниці – це доволі суттєва перевага. Окрім того слід відзначити, що юніорська команда «Говерли» досить непогано грає в нинішньому сезоні. Ви самі бачили, що гості діяли дуже агресивно – багато атакували, часто використовували пресинг при відборі м’яча. Зрозуміло, що на хід гри суттєво вплинув і швидкий гол, який нам вдалося забити. Все ж грати за рахунку 1:0 і 0:0, самі розумієте, це далеко не одне й те саме.

Втім, ми могли значно полегшити своє життя в цій грі, остаточно вирішивши долю зустрічі на свою користь ще в першому таймі. За рахунку 1:0 ми, незадовго до свистка на перерву, мали дві чудові нагоди принаймні подвоїти свою перевагу. Але спочатку Богач влучив у стійку, а згодом Полюганич із забійної позиції пробив прямо в руки воротарю «Говерли». Реалізуй ми один з цих двох моментів, рахунок став би 2:0 на нашу користь і я думаю, що друга половина гри була б значно спокійніша. А так вийшло, що по перерві закарпатці помітно активізувалися і до самого фінального свистка намагалися відігратися.

Звісно, на наших діях позначився й той фактор, що це був перший поєдинок команди під моїм керівництвом. Зрозуміло, що за ті десять днів, що я працюю з колективом, ми ще не в повній мірі досягли взаєморозуміння. Але хочу відзначити, що в команді є чимало талановитих хлопців, які з часом зможуть підсилити й головну команду клубу. Звісно, при умові, що футбол в їхньому житті буде займати перше місце і вони будуть повність викладатися як на тренуваннях, так і в кожній грі, незважаючи на її статус. А ще для цього потрібен час і терпіння, – сказав хорватський фахівець.

Популярные новости