Поліція Одеси: "На будь-які порушення правопорядку поліцейські реагуватимуть миттєво, жорстко та безкомпромісно"

1186 28.07 2019   16:46

Поліція Одеси виступила із заявою перед матчем "Шахтар" - "Динамо" в Суперкубку України.

"Завтра, 28 липня, поєдинок за Суперкубок України, який відбудеться на стадіоні "Чорноморець", традиційно відвідає велика кількість любителів футболу з числа одеситів та гостей міста, у тому числі – фани з різнополярними поглядами. Не виключено, що можливі провокації та порушення порядку.

До поліції вже надійшла інформація про ймовірну готовність окремих груп вболівальників вчинити хуліганські дії як на території міста, так і безпосередньо на стадіоні під час футбольного матчу, а також непокору представникам влади та порушення роботи громадського транспорту, що може призвести до дестабілізації ситуації в місті.

Задля безпеки громадян на стадіон та вулиці міста вийде максимальна кількість правоохоронців, які слідкуватимуть за громадським порядком впродовж дня і до завершення поєдинку. Перед початком матчу стадіон та прилеглу до нього територію вибухотехніки та кінологи перевірять на наявність небезпечних предметів.

На будь-які порушення правопорядку поліцейські реагуватимуть миттєво, жорстко та безкомпромісно. Тому закликаємо всіх громадян не порушувати закон, а бути відповідальними", - йдеться у заяві на сайті Національної поліції.

Нагадаємо, матч відбудеться 28 липня в Одесі, початок – о 21.00, телетрансляція – ТРК "Україна".

Читайте также: Усі квитки на матч за Суперкубок України в Одесі продано

Популярные новости