10 вражень від дебюта Хацкевича

5747 16.07 2017   09:42
ФК "Шахтер"

FootballHub приводить 10 вражень від дебюта Хацкевича:

1. Сміливість, яка виявилась авантюризмом. В атаці Динамо грало в 4-2-4 і футболісти високо пресингували суперника. Це дозволило багато контролювати м'яч і грати гостріше в атаці ніж в останніх матчах проти Шахтаря. Але така система гри дозволила команді Фонсеки провести до 20 швидких атак.

2. Гра без опорника. Тріо Сидорчук - Буяльський - Гармаш ( Денис грав ближце до атаки) в центрі поля. Хацкевич випустив агресивних гравців які повинні були краще тримати м'яч і пресингувати. Але середина була повністю програна в обороні, а в атаці всі троє програвали в швидкості, техніці та креативі.

3. Позиція флангових захисників залишається найбільш проблемною в Динамо. Особливо це помітно на фоні сильних команд.

4. Відсутність плеймейкера (людини, яка може розганяти атаки в центрі прля). Ще одна давня проблемна позиція. Але в центр поля нікого не купили.

5. Мбокані має мотивацію грати в Динамо. Провів відносно сильний матч. Постійно ліз у єдиноборства, але без гострих передач в штрафний майданчик не мав моментів.

6. Сидорчук імпонує своєю активністю, рухом, агресією. Але як опорник слабкіший за Степаненка, Фреда та Малишева. А як атакувальний хав слабкіший за Тайсона, Дентіньо, Коваленка. Він довше приймає рішення і гірше контролює м'яч. У Сидорчука є всі якості, але вони обмежені. Як правильно інтегрувати його бажання битись в стартовий склад?

Читайте также: Александр Хацкевич: "Сегодня лучших футболистов у нас нет"

7. Андрію Ярмоленко важко грати без гострих передач і підтримки з центра. Зробив велику кількість відкривань, але часто в момент для розрізної передачі, партнери грали назад, або поперек поля.

8. А чи не варто спробувати Циганкова відтягнутим форвардом в центрі поля?

9. У нинішньому сезоні Бущан отримає свій шанс у воротах.

10. Для чого повертали Гусєва?

Популярные новости