Суперкубок України подорожує Одесою (+Фото)

1706 13.07 2016   19:52

Однією з перших зупинок футбольного фан-фесту стало звичне місце відпочинку одеситів та гостей міста – Аркадія. У рамках прес-ланчу, організованого в одній з офіційних промо-зон UDP Суперкубка України – матчу, в якому 16 липня зустрінуться донецький «Шахтар» та київське «Динамо», у невимушеній атмосфері з представниками ЗМІ, а також з усіма зацікавленими вболівальниками поспілкувались директор майбутнього матчу Євген Дикий, а також Амбасадор УПЛ Олексій Потапенко (Потап). Не лише журналісти, але й кожен бажаючий міг поставити запитання учасникам прес-ланчу.

У ході цієї щирої бесіди Євген Дикий наголосив: «У нинішньому році UDP Суперкубка України – не лише футбольний матч, але і фан-зони, промо-акції, спеціально запрошені амбасадори, широко відомі представники шоу-бізнесу. І все це ставить за мету привабити на трибуни стадіону «Чорноморець» у найближчу суботу як відданих футбольних уболівальників, так і підштовхнути до сімейного відпочинку та якісного проведення свого вільного часу тих, хто ще не вирішив, йти на футбол чи ні. А спортивна інтрига стоїть неабияка, адже стане відомий перший лауреат нового сезону 2016/17, і одночасно всі отримають відповідь на актуальне питання, яке стало слоганом матчу – «Хто порадує маму?».

Звісно ж, великою популярністю серед присутніх користувався Потап: «Свого часу я відвідав чимало спортивних заходів, та й сам я – людина спортивна, адже в юності займався водним поло. Однак раніше не бачив настільки злагодженої команди професіоналів, яка б з таким ентузіазмом реалізовувала нові ідеї. Тому можу лише підтримати подібні починання, закликати усіх не боятись чогось нового, особливо коли це спрямовано на кроки вперед. Ще раз хочу запросити усіх, у кого є така можливість, подивитись у неповторній атмосфері за завжди очікуваним та безкомпромісним протистоянням «Шахтаря» і «Динамо».
Источник: fpl.ua
Популярные новости