У ФФУ порадили журналістам не "копати", чому не подали заявку на Євро-2020

660 29.04 2014   12:49
Фото - radikal.ru

Як повідомляє Еспресо.TV, голова прес-служби ФФУ Павло Терновий в телефонній розмові порадив "не порпатися в бруді" і не очікувати, що федерація буде звітувати перед Еспресо.TV по цим питанням.

Зазначимо, що раніше у ФФУ обіцяли в понеділок, 28 квітня, повернутися до питання відмови від зявки на Євро-2020, але свою обіцянку в організації не виконали.

Також, за словами Павла Тернового, коли ФФУ зможе дати змістовну відповідь з цього питання, вся Україна обов'язково її побачить. Але він навіть приблизно не знає, коли ця відповідь буде.

Цікаво, що Еспресо.TV вдалося додзвонитися до президента ФФУ Анатолія Конькова, але він відмовився відповідати на питання про Євро-2020 і порадив зателефонувати в прес-службу.

Зазначимо, що 26-квітня з'явилася інформація про те, що Україна не подала заявку на проведення матчів Євро-2020 у Києві та Донецьку. ФФУ проігнорувала рішення Виконкому про подачу заявки. Вже декілька днів спортивні ЗМІ вимагають від керівництва ФФУ дати пояснення, але вони не хочуть цього робити.

Источник: Еспресо.TV
Популярные новости