Володимир Вільчинський: "Наші ветерани перебувають у хорошій формі"

3126 28.03 2014   14:24
Фото - fckarpaty.lviv.ua

У суботу, о 12:00 на «Арені Львів» відбудеться товариський матч між ветеранами львівських «Карпат» та київського «Динамо» під гаслом «Футбольні ветерани – за єдину Україну». Участь в цьому поєдинку візьмуть видатні футболісти обох клубів. Одним з них у складі «Карпат» буде Володимир Вільчинський – нинішній тренер Академії футболу ФК «Карпати».

- «Динамо» запропонувало провести такий матч, ми з радістю погодилися. Взагалі, кияни зараз організували турне по Західній Україні, в честь пам’яті полеглих героїв Майдану і за єдність нашої країни. Щодо нашої команди, то трохи раніше ми були кращими в Україні – наші ветерани вигравали чемпіонат та Кубок. Ми постійно тренувалися, бувало, що проводили за сезон по 50 матчів. Зараз уже не так. Граємо менше, десь по 10 ігор в рік. Та й чемпіонат міста вже не проводиться.

Попри це наші ветерани перебувають у хорошій формі. Стронціцький, Різник, Покладок, Вовчук, Павліш, Павлюх, Лапко грають за різні команди практично кожного тижня. Я думаю, що ми й з основою потягаємося (сміється)».«Взагалі, матчі проти «Динамо» у мене збереглися в пам’яті. Особливо добре ми грали проти киян удома – не рідко їх перемагали. Ще пам’ятаю свій гол зі штрафного, метрів з 28-и у Києві, ми тоді внічию зіграли. Доводилося грати проти кількох ветеранів, які приїдуть до Львова, тож і зараз, думаю, буде цікавий футбол, який сподобається уболівальникам, – підсумував Володимир Вільчинський.

Популярные новости