Комітет професіонального футболу ФФУ: конкуренція стала більш серйозною

782 26.12 2013   15:01

Федерація футболу України підводить підсумки роботи Комітетів у 2013 році. Прес-служба ФФУ поспілкувалася з представниками Комітету професіонального футболу Федерації футболу України з приводу вже реалізованих завдань і запланованих цілей на наступний рік.

- Що зроблено Комітетом професіонального футболу за рік роботи під керівництвом нового президента Федерації футболу України Анатолія Конькова? Що з поставлених президентом ФФУ цілей вдалося виконати?

- Ті завдання, які стоять перед Комітетом професіонального футболу, актуальні завжди і в усі часи. Президент ФФУ Анатолій Коньков неодноразово згадував про важливість розвитку професіонального футболу в Україні. Професіональний футбол став на щабель вище.

Якщо виходити з підсумків осінньої частини чемпіонату України, видно, що суперництво команд стало набагато гострішим, змагання стали цікавішими для вболівальників. Конкуренція серед клубів стала більш серйозною.

- Які завдання стоять перед Комітетом професіонального футболу в 2014 році?

- Основним завданням Комітету професіонального футболу є впровадження контракту футболіста-професіонала з мінімальними вимогами, які пред'являють на сьогоднішній день FIFPro та УЄФА. Це важливо в контексті того, щоб при оформленні трудових відносин між футболістами і клубами ці вимоги мали чіткий вигляд. Потрібно розуміти, які найбільш важливі аспекти контрактів є обов'язковими, а які можуть бути другорядними.

Крім того, Комітет професіонального футболу має намір продовжувати тісну співпрацю з усіма комітетами ФФУ, які також сприяють подальшому розвитку професіонального футболу в Україні.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости