Свято футболу в "Олімпійський день"

1275 26.05 2013   13:34
Фото - ffu.org.ua

25 травня, в рамках святкування 100-річчя олімпійського Києва, на головній вулиці столиці нашої держави − Хрещатику - було проведено «Олімпійський день». Почесними гостями заходу стали члени Міжнародного Олімпійського Комітету, президенти НОКів інших країн, олімпійські чемпіони та призери. Свято пройшло під гаслом «Історія − є. Майбутнє − твоє!»


Федерація футболу України взяла активну участь у цьому заході, адже проведення такого свята - унікальна можливість для популяризації масового та вуличного футболу і залучення дітей до занять у спортивних школах.


На облаштованому ФФУ спортивному майданчику, що знаходився поряд з Головпоштампом, був проведений міні-турнір з футболу серед загальноосвітніх шкіл міста Києва. У матчі за ІІІ місце 20-та школа -Оболонського району переграла 186-ту школу Голосіївського району з рахунком 12:3. Фінальний матч між 254-ю школою Святошинського району і 307-ю школою Деснянського району пройшов у безкомпромісній боротьбі та закінчився перемогою святошинців із рахунком 7:5. Варто відзначити, що арбітрами турніру були відомий футболіст Володимир Лютий та не менш відомий футзаліст Олег Шуст.


У перервах між матчами вболівальники взяли участь у різноманітних конкурсах та естафетах. Також пройшли показові виступи і майстер-класи видатних спортсменів.


По завершенні змагань на всіх учасників цього свята чекав приємний сюрприз, адже привітати їх і вручити подарунки та сувеніри переможцям завітали почесні гості - виконавчий директор ФФУ Максим Бондарев та член комісії УЄФА з масового футболу Євген Столітенко. Вони подякували всім за участь у святі та побажали і в подальшому займатися спортом і ставати олімпійськими чемпіонами.


Також всі охочі могли зробити фото з експонатами музею Федерації футболу, які були виставлені поряд з майданчиком.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости