Відбувся Виконком ДЮФЛ

1264 26.03 2014   16:26
Фото - ffu.org.ua

У вівторок, 25 березня, в Будинку футболу відбулось спільне засідання комітету юнацького футболу ФФУ та Виконавчого Комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

На порядку денному були питання, що стосувались колективних членів ДЮФЛУ, затвердження календаря другого кола Всеукраїнських змагань з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону 2013/2014 рр, дат стикових матчів та фінальних турнірів, посилення безпеки та громадського порядку під час проведення матчів дитячо-юнацьких команд та регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону 2014/2015 рр.

Виконком визначив, що 10 жовтня 2014 року відбудеться Всеукраїнська конференція ДЮФЛ. Зараз створено робочу групу, яка сформулює та винесе питання на цю конференцію. До неї увійшли Тюрін Олександр, Золотухін Валерій та Венгер Євгеній, пізніше буде визначено і представника юридичного відділу ФФУ, якого також буде залучено до робочої групи.

Також на Виконкомі було затверджено календар другого кола Всеукраїнських змагань з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону 2013/2014 рр. Особливо актуальним було питання участі кримських клубів в цих змаганнях. По цьому питанню Виконком постановив, що якщо кримські клуби заявляться у друге коло до 10 квітня, як регламентовано, то вони братимуть участь в змаганнях. Якщо до вказаного терміну від них не надійде заявки, то вони не братимуть участь в змаганнях. При цьому результати першого туру анульовані не будуть.

Піднімалось і питання безпеки змагань. Було одноголосно вирішено: посилити безпеку та громадський порядок під час проведення матчів.

Обговорювалось питання проведення фінальних змагань першої та вищої ліг у вікових групах від U-14 до U-17. Попердньо було прийнято рішення, що фінали першої ліги пройдуть в Мукачеве, U-14 та U-15 на Закарпатті, а U-16 та U-17, ймовірно, у Львові.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости