Стадіони готові до продовження Чемпіонату

1117 26.02 2013   19:38
Фото - stadiums.at.ua

Із настанням календарної весни поновиться Чемпіонат України. Зважаючи на нинішню пору року, спеціалісти ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ і Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ інспектують футбольну інфраструктуру клубів ПЛ на предмет готовності до проведення матчів весняної частини змагань. На минулому тижні комісія відвідала Маріуполь, Луганськ, Сімферополь та Одесу − міста, де відбуватимуться матчі найближчого 19-го туру Чемпіонату України. Донецьк, Дніпропетровськ, Харків і Київ перевірки не вимагали, адже вже довели свою готовність проведенням єврокубкових зустрічей у лютому.

Спеціалісти ПЛ та ФФУ залишилися задоволеними результатами інспекції, жодних серйозних недоліків, що завадили б проведенню матчів Чемпіонату, не виявлено. Не обійшлося без певних відхилень від норм, однак відповідальні особи клубів пообіцяли виправити їх у найкоротші терміни. Відзначимо, що окрім перегляду стадіонів, атестованих для Чемпіонату України, були проінспектовані й поля, на яких проводитимуться матчі Чемпіонатів U-21 і U-19.

Цими ж днями перевіряючі ознайомлюються із відповідною інфраструктурою клубів-господарів матчів 20-го туру Чемпіонату України.

Источник: fpl.ua
Популярные новости