Едуард Цихмейструк: "У "Динамо" кожен матч на вагу золота"

789 24.10 2013   15:12
Фото - sport-xl.net
Футбольний експерт Едуард Цихмейструк - про матчі Ліги Європи.

Мені здається, що у "Динамо" зараз кожен матч на вагу золота. Потрібно постійно перемагати. Особливо у психологічному плані. І не важливо чи це гра проти "Арсеналу", "Шахтаря" чи "Туна". Куди вже більший тиск може отримати київський ФК? Наскільки розумію, нині уже все обговорено. Звичайно, бувають поєдинки, як з донецьким "Металургом", коли залітає більше ніж могло. В будь-якому випадку, ця ситуація вирішиться не за один матч, для цього потрібно як мінімум добре виступати до зимової перерви. Навряд чи буде якийсь реваншистський настрій, з того складу мало хто залишився. Відповідно мало хто пам’ятає, як швейцарці вибивали "біло-синіх" з континентального турніру.

Справді, важко уявити, щоби "Дніп­ро" підійшов до гри з португальським суперником у кращій формі. Попередній двобій із "Карпатами" виявився дуже легким для дніпропетровців. На мою думку, "синьо-біло-голубі" зараз по всіх аспектах один із кращих колективів України. Відтак, сподіваюся, що вони зуміють бодай не програти у протистоянні з "Пасуш де Феррейра". Команді Рамоса під силу брати очки в Португалії. Навіть не хочу згадувати зустріч у Харкові: один тайм зіграти не так важко.

"Лудогорець" - не той суперник, проти якого можуть виникнути проб­леми в "Чорноморця". Перемога у цьому матчі допоможе чорноморцям повернутися до попереднього тонусу після серії невтішних результатів. Не скажу, що "моряки" - у ігровій ямі, просто коротка лава запасних дається взнаки. Пауза у чемпіонаті має піти на користь команді.

Популярные новости