Віталій Борт: "Наша мета – об’єднати дітей з різних регіонів"

1424 19.02 2013   16:17
Фото - ffu.org.ua

15 лютого у Будинку футболу відбулася III звітно-виборча Конференція Дитячо-юнацької футбольної ліги України, на якій новим президентом ДЮФЛ було обрано народного депутата України Віталія Борта. Прес-служба ФФУ вирішила дізнатись про плани та програму дій новообраного президента ДЮФЛУ.

− Перш за все, вітаємо з обранням. Розкажіть про Ваші перші кроки на новій посаді. Що Ви плануєте зробити вже найближчим часом?

− Дякую за привітання. Виступаючи на зібранні я перед усіма делегатами пообіцяв докласти максимум зусиль для розвитку Дитячо-юнацької футбольної ліги. На даному етапі в нас насправді багато ідей. З найближчого − це організація фінальних змагань в Закарпатській та Львівських областях, причому у нас в планах фінальний матч провести на "Львів-Арені", стадіоні, що приймав матчі Євро-2012. Наша мета на даному етапі − об’єднати дітей з різних регіонів.

− Що Ви плануєте змінити або доповнити в організації змагань дитячо-футбольної ліги? Чи є у Вас програма реформацій?

− У нас 30 березня відбудуться збори, на яких будуть присутні представники всіх регіонів. Будемо обговорювати стан справ та плани на майбутнє. Зараз ми розглядаємо можливість розрізнення змагань, виокремлення матчів для шкіл футбольних клубів від матчів для бюджетних шкіл. Також плануємо налагодити тісне співробітництво з представниками місцевої влади кожного регіону. Ще однією з наших першочергових задач на сьогодні є розвиток інфраструктури бюджетних футбольних шкіл по всіх регіонах.

− Президент ФФУ Анатолій Коньков завжди наголошував на тому, що буде сприяти розвитку дитячо-юнацького футболу. Чи мали Ви зустріч з ним?

− Так, я зустрічався з Анатолієм Дмитровичем. Він сказав, що ми завжди можемо розраховувати на його підтримку, оскільки він радий, як президент ФФУ, можливості сприяти розвитку дитячо-юнацького футболу у всіх регіонах України.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости