Близько 500 юних гравців взяли участь в масштабному змаганні з футболу 3х3!

1124 18.12 2012   21:03
Автор: Footboom
16 грудня в Києві завершився наймасштабніший чемпіонат з футболу 3х3 для школярів та студентів. Чемпіонат відбувся в рамках міжнародної студентської гри «Enactus».

Змагання тривали протягом двох днів (15 грудня – для школярів, 16 грудня - для студентів). Були представлені чотирі вікові групи: 10-11, 12-13, 14-15 та 16-17 років, та студенти у віковій категорії 18-23 роки. Загальна кількість учасників досягла великої кількості - всього у змаганнях взяли участь близько 500 гравців різної вікової категорії.

«Ми дуже вдячні організаторам за те, що вони проводять такого роду змагання. Дуже добре, що є такі чемпіонати, де діти можуть проявити себе та отримати безліч позитивніх емоцій. Спорт - це найкраще у сучасному світі», - прокоментував змагання Віталій, один з батьків.

На вболівальників та учасників турніру чекала велика кількість різноманітних конкурсів та тренінгів від організаторів та партнерів змагань. Родзинками події стали виступи популярних молодіжних команд з футбольного фрістайлу «UkrFreestyle» та команда з джампстайлу «Jumpstyle Team PULSE».

«Такі чемпіонати ми будемо проводити кілька раз на рік, це не єдиноразова акція. Наша мета - виховувати здорове та спортивне покоління, без поганих звичок та з міцною вірою в себе, покоління лідерів які в майбутньому зможуть себе показати тільки з найкращих сторін!» - підкреслив організатор турніру Ігор Герасімов.

Популярные новости