Клуби УПЛ та Першої ліги підтримали "Мрію-Гостомель"

375 16.04 2024   22:34
Телеграм Миколи Василькова

У Гостомелі під Києвом 2023 року з'явилася перша в світі футбольна команда серед переселенців "Мрія-Гостомель". Як повідомляє у своєму телеграм-каналі журналіст Микола Васильков, гуманітарний проєкт, який існує на пожертви, навесні цього року допомогу ВПОшникам надали і клуби Української Першої та Прем'єр-ліги.

"Першим патроном "Мрії" став донецький "Шахтар". Гірники через свій благодійний фонд зробили донат, якого нам вистачило для сплати за участь у змаганнях на першість Київської області. Також руку допомоги протягнув нам "Лівий Берег". В умовах реконструкції арени в Гостомелі наші "мрійники" мають можливість домашні поєдинки проводити на полях футбольрого комплексу в Осокорках, за що ми дуже влячні керівництву.

"Мрія" була створена Дмитром Дубасом та відомим волонтером і телеведучим Миколою Васильковим з метою соціалізації внутрішньо перемвщених осіб, долучення їх до масових заходів та набуття авторитету у громадах тимчасового мешкання. Перший сезон команда провела в районному чемпіонаті Приірпіння, де стала найвідвідуванішою серед усіх учасників. Зараз команда виступає у вищій лізі Київщини, йде на 6 місці в турнірній таблиці", - сказав Дмитро Дубас, засновник "Мрія-Гостомель".

 

Популярные новости