Розпочався тренувальний збір арбітрів та асистентів Прем’єр-ліги

1185 17.02 2014   20:06
Фото - ffu.org.ua

15 лютого 2014 року розпочалися щорічні навчально-тренувальні збори арбітрів та асистентів, які проводять матчі змагань Прем’єр-ліги України. Всього на збори Комітетом арбітрів ФФУ було запрошено 80 арбітрів.

Одразу після приїзду в готель «Сірене» міста Белек всі арбітри пройшли процедуру поселення і вирушили на відновлювальне тренування, котре є досить важливим, зважаючи на два перельоти та зміну клімату. Після завершення тренування лікарі надали цінні рекомендації щодо прийому відновлювальних препаратів та проведення процедур відновлення організму, які будуть використовуватися спортсменами під час усього збору.

Другий день зборів розпочався зі зважування та контролю артеріального тиску. Після сніданку та тренування розвитку швидкісних характеристик на футбольному газоні готелю всі учасники зібралися в головній залі - для офіційного відкриття збору.

Слово взяв Куратор системи арбітражу України П’єрлуїджі Колліна, який привітав усіх учасників зборів з відкриттям та закликав арбітрів не зупинятися на досягнутому і продовжувати розвиватися, адже лише рівень арбітражу та розуміння ситуації на футбольному полі покаже кропітку роботу, якою щоденно займається Комітет арбітрів. Наголосив Куратор також і на прогресі, оскільки щонайменше два арбітри-чоловіки та одна арбітр-жінка сьогодні гідно представляють Україну на матчах топ-рівня у клубних та національних змаганнях команд.

Від арбітражу матчів вчора вирішено було відмовитися, щоб остаточно дати можливість адаптуватися арбітрам та підготуватися до сьогоднішнього тесту «йо-йо» - максимального тесту спеціальної витривалості.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости