Глава Ровенской областной ассоциации футбола Хахлев подал в отставку

10.10 2023   12:15

Голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов вирішив подати у відставку зі своєї посади за власним бажанням.

"Найважливішим показником зрілості та відповідальності вважаю змінюваність влади.

Прийшов час піти, але прозвітувавши про свою роботу.

Мене було обрано у 2015 році. За час своєї роботи разом з командою Виконавчого комітету, адміністрацією, районними футбольними асоціаціями та багатьма футбольними друзями нам вдалося зробити футбол на Рівненщині популярним та субʼєктним. Стратегічні завдання, які були задекларовані на початку виконано:

- Відроджено професійний футбол в принципово новому форматі "народного клубу"

- Здійснено реконструкцію головної арени області стадіону "Авангард"

- Створено мережу з 25 дитячо-юнацьких футбольних закладів

- Збільшено розмір доходів РОАФ до 1,5 мільйона гривень

- Створено фонд для підтримки ветеранів рівненського футболу

- Завдяки росту популярності футболу безпосередньо через приватні інвестиції здійснено будівництво двох повнорозмірних футбольних полів у місті Рівне.

Це все стало можливим також завдяки тісній співпраці та допомозі Президента УАФ Андрія Павелка та членів Виконавчого комітету УАФ!

Щиро дякую! Перелічувати всіх, мабуть, завадить обмеження формату - це тисячі людей, які так, як і я, люблять футбол. Повірте, ви - у моєму серці! Особлива вдячність моїм рідним, які разом зі мною переживали моменти невдач та успіхів!

Також дякую тим, хто конструктивно критикував та вказував на помилки. Тільки в єдності ми 🇺🇦 зможемо перемогти нашого головного ворога - російських покидьків та збудувати державу, за яку не буде соромно перед дітьми! Разом - ми сила!", - написав Хахльов у Фейсбуці.

 

Notícias em destaque