Кіровоградська асоціація футболу: "Вимагаємо розглянути питання про призупинення повноважень Дем’яненка"

621 10.10 2023   09:30
УАФ

Кіровоградська асоціація футболу опублікувала лист на адресу першого віцепрезидента УАФ Олега Протасова, у якому звернулася з вимогою негайно скликати розширене засідання Виконкому УАФ та розглянути низку організаційних питань.

"Звертаємося з вимогою негайно скликати розширене засідання Виконавчого комітету УАФ з участю всіх голів обласних асоціацій та забезпечити його проведення у порядку та терміни, визначені статутом УАФ, на засіданні якого розглянути питання щодо діяльності УАФ в умовах вищевказаних обставин та включити до порядку денного наступні питання:

"Про кризову ситуацію, що виникла в УАФ в зв’язку із рішеннями судових інстанцій про відсторонення від посад Президента та Генерального секретаря УАФ Павелка А.В. та Запісоцького Ю.Г."

"Про призупинення повноважень першого віцепрезидента А. Демяненка, в зв’язку з грубим порушенням ним Статуту УАФ".

"Про призначення в.о Генерального секретаря УАФ".

"Про призначення незалежної аудиторської перевірки стосовно неправіморно укладених посадовими особами УАФ угод про надання юридичних та консультаційних послуг з ФОП Сидоренко, ФОП Бугай та ФОП Киченок, виконання яких призвело до значних збитків УАФ на суму більше, ніж 20 млн грн.".

В разі невиконання даних вимог залишаємо за собою право звернутися до правоохоронних органів для вжиття ними відповідних заходів реагування згідно чинного законодавства", – йдеться в листі.

Раніше з листами до Протасова також звернулися Запорізька та Закарпатська обласні асоціації футболу.

 

Читай також: Закарпатська асоціація футболу: "Незаконне внесення застави за Павелка та Запісоцького призвело до значних збитків нашої організації"
Популярные новости