Олег Протасов: "Складно, але команда УАФ єдина, як ніколи"

441 15.08 2023   09:22
УАФ

Перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов прокоментував рішення про продовження арешту для керівника футбольної асоціації Андрія Павелка. За його словами, український футбол вперше за усі роки незалежності стикнувся з таким неймовірним тиском, але це тільки об’єднує команду. 

"Ми в УАФ знаємо всю правду про цю історію, про цю справу. Знаємо, як то кажуть, звідки у неї ростуть ноги, а звідки стирчать вуха тих, хто бажав би зламати чи якось порушити цілісність української футбольної родини. Звичайно, що нам складно. У тому сенсі, що ми ж докорінно розуміємо масштаби і методи цієї "роботи". Я такого не пам’ятаю за всю історію нашої незалежності. Та, хочу сказати, що сьогодні команда УАФ єдина, як ніколи", — цитує Протасова Дзеркало тижня.

Протасов нагадав, що в Україні стартував національний чемпіонат. 

"Ви ж бачите, національний чемпіонат стартував, усі рішення, залежні від УАФ, усі заходи з підготовки турніру, — все робиться оперативно, вчасно, якісно. Україна має свій футбол навіть під час війни. І це те, що є нашим головним наразі завданням. Ми його виконуємо, і будемо робити все в ім'я українського футболу, заради наших майбутніх зірок, заради здоров’я наших військових, які через футбол проходять етапи реабілітації, заради як молоді, так і ветеранів футболу", — додав Протасов. 

На уточнююче запитання про те, чи реагує УЄФА на перебування керівника УАФ під арештом, Протасов додав.

"Звичайно. Вони уважно слідкують за всім, що відбувається. У них не менший шок, за наший".

Нагадаємо, минулого тижня львівський суд прийняв рішення про продовження терміну арешту керівника УАФ Андрія Павелка.

Читай також: УАФ надіслала лист УЄФА щодо антиукраїнської акції під час матчу "Аріс" - "Динамо"
Популярные новости