ФутБайки. "Петровичу, тоді я до дівчини піду"

625 05.03 2023   22:29
Фото - Footboom

Побачив цю світлину й одразу згадав історію, пов'язану з одним із гостей динамівської ложі на матчі з "Інгульцом". Мова не про Артема Мілевського і не про його кента Алієва. А про того хлопця, що опинився в колі колишніх динамівців.

Його звуть Єгор Луговий. Так, це той самий, що фігурував у скандалах, пов'язаних із договірними матчами "Сум". Стати відомим гравцем - у хорошому сенсі цього слова! - йому так і не судилося. Через характер і лінь. Коли треба було працювати "через не можу", він намагався не викладатися на повну - хотів малою кров'ю. Коли необхідно було чекати на свій шанс - він і його псував. Навіть не дочекавшись...

Весна 2017-го. "Суми" під керівництвом Анатолія Безсмертного ведуть відчайдушну боротьбу за збереження прописки в першій лізі. Луговий в команді. Проте до заявки на матчі не потрапляє. Причин було кілька. Перша - зайва вага, друга - програвав конкуренцію. 

Із кілограмами він, захисник, якось впорався, скинув зайві. А ось конкуренцію до певного часу ніяк не міг виграти. І ось одного разу Безсмертний вирішив усе-таки включити Лугового до "списку 18". Із рішенням, однак, не поспішав, хотів сказати про це в день гри. Та нетерплячий захисник забажав прояснити, чи потрапить він цього разу до заявки. І пішов в атаку. Набрався сміливості та завітав до головного тренера в його номер у готелі "Ювілейний".

- Петровичу, що там по мені? - почав Луговий. - Я в заявці?

- А в чому річ? Єгоре, готуйся.

- Та якщо я не потрапляю, тоді я до своєї дівчини піду. Навіщо мені тут, на базі сидіти...

...Безсмертний закипів, немов чайник на плиті. Усі слова, що почув у відповідь герой матеріалу, не озвучуватиму. Здогадайтеся самі. Луговий, зрозуміло, до заявки не потрапив - зате того вечора потрапив в обійми своєї дівчини.

Читайте также: Егор Луговой: "В Федерации футбола Армении обвиняют, не могут это доказать, да еще и деньги за это просят"

Популярные новости