На фронті загинув багаторічний дописувач сайту, фанат "Карпат" та творець команди "Затяті" (Львів) - Ігор Марченко (Марче)

2441 19.10 2022   20:29

У понеділок, 17 жовтня, з фронту надійшла звістка про загибель Ігора Марченко, відомого на форумі сайту під логіном Марче, багаторічного дописувача, фаната львівських "Карпат" та людини, що багато років тому безпосередньо долучилась до організації львівської команди читачів – "Затятих".

Ігор з перших днів повномасштабної агресії добровольцем долучився до лав Сил Оборони України, останнім часом в якості сапера займався розмінуванням на Херсонщині, підтримуючи наступ наших військових.

Дуже важко підібрати слова та щось додати – багато з нас Ігора знали особисто, багато хто роками спілкувався на сторінках сайту… Розумний, цікавий, аналітичний співрозмовник, з відмінним почуттям гумору та веселою іронією… Який віддав життя за свободу України. І якого всі ми будемо пам’ятати, як чудову людину, друга, Українця та Воїна.

Чин похорону Ігоря Марченка (Марче) розпочнеться у п'ятницю, 21 жовтня, об 11.00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові.

Всі, хто має бажання підтримати родину Ігора, може це зробити переказом на карту нижче.

Картка Банки Моно:

5375411200810997

Посилання на Банку:

https://send.monobank.ua/jar/9ghYNy7ftA

Популярные новости