З Днем Незалежності України!

557 24.08 2022   04:34
Автор: Footboom

Тисячі разів про це казали в минулому, ще тисячі разів скажуть в майбутньому. Й тисячі разів повторять знов й знов. Існують свята, цінність яких стає зрозумілою лише тоді, коли людина власним життєвим досвідом усвідомлює сенс свята не як дня в календарі, що прийшов традиційною датою з більш чи менш далекого минулого. А як фундамент, на якому базуються певні відправні точки буття, самовизначення, світогляду.

Незважаючи на те, що війна тривала вже вісім років, багато хто вважав слова вдячності Воїнам, що роками боронили східні рубежі, за своєрідні ритуальні фрази, які треба періодично промовляти вголос.

Але ні. 2022 рік наочно продемонстрував, хто є хребтом Незалежності країни, й фраза "Віримо в ЗСУ!" стала найвживанішою потягом півроку.

Тому в цей день варто ще раз, ще й ще, знов, а потім ще раз подякувати Воїнам Сил оборони України, що день за днем захищають країну від окупантів. Зберігаючи саме існування Незалежності України.

Важко сказати, чи на часі влаштовувати святкування в тилу, коли на фронті Захисники України безперервно знаходяться під обстрілами орди, але одне можна сказати напевно. Українська Незалежність була, є та буде! І прийде час перемоги, коли всі українці відсвяткують День Незалежності в мирній країні в своїх повних кордонах. Коли повернуться з фронту воїни, коли повернуться з-за кордону жінки та діти, бабусі та дідусі.

І тоді буде точно святкування.

З Днем Незалежності, українці!

Слава Україні!

Популярные новости