"Шахтар" передає 750 захисних касок на потреби Міністерства внутрішніх справ України

299 06.07 2022   12:44
Официальный сайт "Шахтера"

ФК "Шахтар" передає 750 захисних касок на потреби Міністерства внутрішніх справ України. Засоби захисту придбали на гроші, отримані від ігор Shakhtar Global Tour for Peace, інформує пресслужба клубу.

Кошти на купівлю касок було зібрано під час весняної серії благодійних матчів Shakhtar Global Tour for Peace, яка проводилася за підтримки партнера клубу авіакомпанії SkyUp Airlines та Міністерства закордонних справ України. Нагадаємо, раніше клуб уже придбав і передав МВС України 1 500 аптечок.

Загалом 5 товариських поєдинків туру, які команда зіграла навесні в різних країнах Європи (Туреччині, Хорватії, Греції й Польщі), принесли дохід у 13,2 мільйона гривень. А разом благодійні проєкти ФК "Шахтар" і партнерів клубу в цей період зібрали 25,6 мільйона гривень для допомоги Україні.

На виручені гроші купується все необхідне для захисників України, українських громадян і дітей, які постраждали від війни.

Зауважимо, від 24 лютого бізнеси SCM, Фонд Ріната Ахметова та футбольний клуб "Шахтар" надали понад 2,4 мільярда гривень, або близько 80 мільйонів доларів, для допомоги Україні й українцям, і щодень ця сума зростає. Гуманітарна допомога охоплює вже 3 мільйони людей.

Читайте также: The Athletic: "Фулхем" орендує Соломона, скориставшись правилом ФІФА

Популярные новости