На армію дронів для ЗСУ зібрали вже майже 200 млн грн

250 05.07 2022   19:21
Військово-Морські Сили ЗСУ

За чотири дні на армію дронів – 200 безпілотників для українських військових – зібрали вже близько 200 млн. гривень. Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram, інформує Гордон.

За його словами, на дрони для ЗСУ збирали гроші та звичайні люди та бізнесмени. Тільки за перший день на рахунок ЗСУ надійшло понад 84,6 млн. грн.

Понад 100 млн грн передав на армію дронів український та британський підприємець у сфері ІТ та космічних технологій Максим Поляков. Також організатори збору отримали підтвердження від Київської школи економіки та її американських партнерів щодо підтримки армії дронів. КШЕ перерахує ще 57 млн. грн.

А на перші 64 млн грн, які українці зібрали через благодійну банку в Monobank, вже купуються для ЗСУ два безпілотні комплекси Warmate.

"Я також дякую кожному, хто посилає нам свій дрон! Те, що українці та люди по всьому світу так підтримують ЗСУ, дуже важливо. І повірте, кожному дрону ми радіємо. Кожен відзначаємо! Не зупиняйтесь!" – додав Федоров.
 

Читайте также: Воїни ЗСУ за допомогою NLAW знищили танк рф Т-80БВ
теги: Війна з РФ
Популярные новости