Святослав Сирота: "Зараз головний терорист планети - тварина на прізвисько путін"

335 29.06 2022   08:31
Фейсбук Святослава Сироти

Колишній голкіпер "Динамо" Святослав Сирота, який воює у складі ЗСУ на східному напрямку, порівняв президента рф володимира путіна з міжнародним терористом Усамою бен Ладеном.

- Путінський рашизм пробиває дно за дном. Він копією найганебніші вчинки в історії людства. Таке враження, що намагається побачити, скільки людство ще може витерпіти.

Залишилося дізнатися про газові камери, досліди над полоненими. Для мене не буде сюрпризом, якщо виявиться, що вони трансплантують органи у полонених дітей. Від маніяка можна очікувати будь-що.

Він вважає себе дияволом. Але він просто маніяк. Звичайний трусливий маніяк з комплексом Наполеону.

Його смерть не може бути швидкою. Він має страждати. Довго страждати. І мучитися. За усі жахи, що він влаштував в Україні.

***

Кременчук, Лисичанськ і знову Харків. Чергові звірства людиноподібних тварюк. Їм не може бути пощади.

11 вересня 2001 року після здійснення терористичної атаки на США Усама Бен Ладен назвав причиною теракту підтримку США Ізраїлю, присутність американських військ у Саудівській Аравії та санкції проти Іраку. Він стверджував, що теракт в США був боротьбою за свободу.

В кінці кінців його було знайдено в Пакистані та страчено.

Зараз головний терорист планети - тварина на прізвисько путін, який кожний раз міняє причини нападу на Україну. Зараз він стверджує, що повертає своє. При цьому просто руйнує все, що є в Україні та вбиває людей. Причому для нього немає різниці військові чи цивільні.

Він та всі, хто разом з ним мають бути страчені. Причому самим суворим образом - ніякого довічного ув'язнення! Тільки смертна кара! Жодної пощади! - написав Сирота у Фейсбук.

 

Читайте также: Святослав Сирота: "Московитські маніяки разом з ху#лом мають бути страчені" (Відео)
Популярные новости