До Shelter Centre "Шахтаря" на "Арені Львів" прибула чергова партія товарів для переселенців

347 02.06 2022   16:12
Официальный сайт "Шахтера"

До Shelter Centre "Шахтаря" на "Арені Львів" прибула чергова партія товарів для переселенців, інформує пресслужба клубу.

ФК "Шахтар" разом з європейськими партнерами продовжує збирати гуманітарну допомогу для України. У квітні в межах Shakhtar Global Tour for Peace у польському Гданську відбулась благодійна гра "Лехія" – "Шахтар". На матчі вдалося зібрати понад 2,5 мільйона гривень. Ці кошти передано благодійній організації Fundacja Gdańska задля забезпечення 800 українських біженців у Гданську товарами першої необхідності, а також задля відправлення гуманітарного вантажу до Shelter Centre "Шахтаря" на "Арені Львів".

1 червня прибуло понад 20 тонн гуманітарної допомоги. Це продукти харчування, напої, засоби гігієни, одноразовий посуд і побутова техніка. Допомогу доставлено за підтримки благодійної організації Fundacja Gdańska в межах кампанії допомоги Gdańsk Pomaga, стадіону Polsat Plus Arena Gdańsk, консульства України у Гданську та мерії Гданська Miasto Gdańsk в особі Олександри Дулькевич.

Оскільки проблема залишається актуальною, кампанія зі збору допомоги триватиме до завершення воєнних дій, підтримуючи жителів України.

Читайте также: Клуби, котрі у нас забрала війна

Популярные новости