Російські командири брешуть Москві про свої "перемоги" в Україні (+Відео)

519 26.05 2022   18:04
Диалог

Російські командири брешуть Москві про свої "перемоги" в Україні. Окупанти зазнають на війні нищівних втрат, але продовжують звітувати у кремль про свої "успіхи". Наприклад, про "взяття" с. Довгеньке Ізюмського району на Харківщині.

Загарбники відзвітували про його захоплення ще наприкінці квітня. Хоча насправді село перебуває під контролем українських захисників, і за нього досі точаться бої.

З нового перехоплення СБУ зрозуміло, що за таку "перемогу" російського командира-брехуна можуть і в тюрму посадити.

"Понимаешь, в чем прикол? Тут же были разборки: мы если типа Долгенькое не берём, на комдива две, вот три уголовки сейчас висит, его сажают. И всё! А смысл в том, что Долгенькое ещё 3 недели назад же доложили, что мы его взяли. А мы, вон, за него воюем", – розповідає своїй матері російський загарбник.

Наразі ворог активно обстрілює нібито вже "взяте" ним Довгеньке та сусідні села з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів і танків. А наші ЗСУ дають гідну відсіч окупантам!

Читайте также: Синєгубов - про обстріл Харкова: "Загинули 7 мирних мешканців, 17 зазнали поранення, серед них 9-річна дитина"

теги: Війна з РФ
Популярные новости