"Я в а**ї від цього" - Вацко розкритикував Петракова за фразу про футболістів з жінками в ліжку

632 24.05 2022   10:32

Головному тренеру збірної України Олександру Петракову добряче дісталося від коментатора Віктора Вацка. Нагадаємо, на останній прес-конференції після матчу з Рієкою (3:1) наставник синьо-жовтих, пояснюючи необхідність кількоденного відпочинку футболістів, заявив, що їм необхідно поїхати до своїх супутниць і попрацювати в ліжку.

"Знаєте, що таке національна збірна України для мене? Це футбольна вершина, це гордість нації, це солідність. І коли людина, яка очолює цю збірну, на прес-конференції, публічному заході в рамках міжнародного матчу за участю міжнародних медіа розповідає, що дасть два вихідні своїм футболістам, щоб ті два дні працювали у ліжках з жінками...

Перед цим була історія у Гладбаху із цитатою "Ніколи не думав, що буду сидіти в Німеччині, німці бажатимуть мені добра, а мої брати будуть нас вбивати". Як це розуміти? Хто брати? Які брати? А де не брати? А німці хто? Ще не вистачало сказати щось про те, що діди воювали.

У цій ситуації мені найбільше шкода пресаташе збірної Олександра Гливинського, який збоку тихенько сидить і тихенько сповзає вниз. У цій ситуації мені стає, як називає цей стан сучасна молодь, крінжово. Моє покоління висловлювалося простіше та чіткіше – я в а**ї від цього. Ні більше, ні менше. В а**ї.

Олександре Васильовичу, ви – головний тренер національної збірної України. Ви розумієте, де ви? Розумієте, на якому ви рівні? Розумієте, команду якої країни та в який час ви представляєте на міжнародному рівні? Ви розумієте, яка зараз у вас місія там, у Європі. Особливо на офіційних медіа-заходах довкола матчів.

Kalush на Євробаченні виходить і на увесь світ кричить "Save Азовсталь", а тут національна збірна України й "відпрацювати з жінками в ліжках". Ви серйозно?", - заявив Вацко в ефірі програми "Вацко Live".

Нагадаємо, що 1 червня збірна України проведе стиковий матч відбору на ЧС-2022 проти Шотландії. До цього синьо-жовті мають зіграти ще в одному чи двох товариських поєдинках.

Читайте также: Александр Петраков: "Пока я тренирую сборную Украины, матча с Россией не будет"

Популярные новости