Кандидат технічних наук успішно командує взводом у 25-й бригаді ДШВ ЗС України

328 21.05 2022   18:30

Кандидат технічних наук успішно командує взводом у 25-й бригаді ДШВ ЗС України.

У цивільному житті Костянтин працює вчителем у школі та викладає в одному з університетів міста Дніпро. Він навчає дітей математиці, а студентам викладає вже курс вищої математики, має вчений ступінь кандидата технічних наук.

В перший день повномасштабної агресії, він став до лав Збройних Сил України. Зараз Костянтин командує взводом в лавах 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада ДШВ ЗС України.

– У нас чудовий злагоджений колектив, який майже повністю складається з добровольців, з мобілізованих, з тих хто готовий до останнього подиху боронити країну. Хлопці настільки вмотивовані та патріотично налаштовані, що розумієш: Перемога України в цій війні – аксіома.

У підрозділі, яким командує Костянтин, панують доброзичливі та братерські відносини, засновані на військовій дисципліні та взаємоповазі. У вільний час, коли трапляється хвилинка на відпочинок, його десантники опановують новітнє озброєння, вивчають досвід ведення бойових дій у різних країнах, та навіть вправляються з вищої математики. Адже більшість має вищу технічну освіту.

– Удосконалення своїх знань, вивчення чогось нового дуже важливо навіть в умовах війни. Наша нація здавна славилася своїми науковцями, вченими, конструкторами, працівниками освіти та медицини. Ми маємо багатий потенціал і його треба примножувати та розвивати. А плани на майбутнє нашої держави, ми будуємо зараз, зі зброєю руках та з математичними формулами в зошиті!

Служба зв’язків з громадськістю 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада ДШВ ЗС України

Читайте также: "Світова спільнота має допомогти Україні у розблокуванні морських портів" - Володимир Зеленський
теги: Війна з РФ
Популярные новости