"Лівий берег" провів благодійний турнір

539 17.05 2022   17:53

На столичній арені "Лівий берег" пройшов благодійний турнір з метою збору коштів для Збройних сил України, інформує пресслужба "лелек". У ньому взяли участь команди всіх вікових категорій Академії та дітей, які приєднались до клубу у період війни, команда друзів "Лівого берега" та команди батьків. 

Головною метою змагань було об’єднання великої дружної родиної клубу в складний час. Усі охочі мали можливість доєднатися до збору коштів для допомоги ЗСУ - у фаншопі на вході до стадіону придбати сувенірну продукцію клубу, зробити благодійний внесок у спеціальну скриньку чи переказати на спеціальний рахунок на банківську карту. Ця можливість продовжена і в соцмережах, а звіт про зібрані кошти та їхнє спрямування буде наданий на клубних сторінках.

Більш, як три години проходили змагання, в яких фокус був на отримання позитивних емоцій. Важливо було приділити один одному увагу, поспілкуватися, показати особливо дітям, що ми разом і спільно рухаємося до перемоги. 

Президент клубу Микола Лавренко, якому, до слова, сьогодні виповнилося 66 років,  подякував усім присутнім за чудовий турнір і разом з тренерським штабом Академії вручив кожному учаснику пам’ятні медалі.

Читайте также: "Ноу-хау" від "Лівого берегу": відеоуроки футболу в нинішніх реаліях

Популярные новости