Володимир Кличко: "Я пишаюся нашими хоробрими українськими жінками та чоловіками на "Азовсталі"

385 16.05 2022   21:56
Фото - Getty Images

Повномасштабна війна рф проти України триває вже майже три місяці, інформує Сегодня. 

Найгарячішою точкою залишається Маріуполь, де окупанти буквально знищують місто, а також його інфраструктуру та мирне населення. Оплотом оборони Маріуполя залишається завод "Азовсталь", де у бомбосховищах ховаються жінки та діти, а також воїни полку "Азов". Фашисти нещадно б'ють по локації ракетами та бомбами.

До героїв на "Азовсталі" записав звернення колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко. Спортсмен заявив, що пишається захисниками Маріуполя.

"Я пишаюся нашими хоробрими українськими жінками та чоловіками на "Азовсталі", які страждають і борються за своє життя, свої сім'ї, своє місто Маріуполь. За свободу в Україні та за європейські цінності", - сказав Кличко.

Сегодня зазначило, що у вихідні "Азовсталь" стала відома всьому світу завдяки Євробаченню. Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк після виступу у прямому ефірі звернувся до світової спільноти з проханням урятувати героїв Маріуполя.

Kalush Orchestra стали переможцями Євробачення. За пісню Stefania проголосували переважна більшість глядачів конкурсу по всій Європі.

Читайте также: Тяжкопоранених українських бійців з "Азовсталі" було евакуйовано
Популярные новости